Tastos personalitzats

Organitza un tast d’olis d’oliva extra verges i sorprèn amb una activitat original a les teves amistats, junts podreu gaudir d’una experiència diferent.

L’oli d’oliva extra verge és un producte molt beneficiós per la salut, ric en polifenols i antioxidants. Cal conèixer la millor manera d’introduir-lo a la nostra cuina i fer-ne un bon maridatge. Tastarem olis d’oliva extra verge verds i madurs de les varietats sevillenca i morruda, unes varietats autòctones de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Baix Ebre – Montsià. A banda de les varietats autòctones també podreu assaborir l’oli d’oliva extra verge arbequina i comprovar les seves diferències.

Les sessions estan dividides en 4 parts, la part visual, la olfactiva, la gustativa i la tàctil. En cada fase estareu assessorats pel nostre mestre d’almàssera que dirigirà el tast de l’oli, l’objectiu és ajudar a descobrir les particularitats que defineixen cada varietat d’oli. El caràcter, l’aroma, el sabor i la textura així com el color de l’oli.

Podeu demanar informació sobre tastos d’oli per a grups, ens adaptem a les vostres necessitats.

 

 

Horari botiga: