Participació en Fires

 L’objectiu de la participació a les Fires és donar a conèixer els nostres olis, tant els olis extra verge com els olis monovarietals de les varietats autòctones la sevillenca i morruda de la denominació d’Origen Protegida (DOP) Baix Ebre – Montsià , fer contactes i poder interaccionar amb possibles clients potencials.

Fira ÀPAT és la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a restauradors, botiguers i públic en general. A l’edició de l’any 2022 Coperelló vam ser presents a l’edició de Barcelona.

Divulgar i aprofundir en les característiques organolèptiques dels nostres olis és l‟objectiu principal d‟aquest tipus d‟actes, en aquest sentit en un dels espais de la Fira organitzem un tast d‟olis per al públic present.

Firabril del Perelló és una altra de les fires referents on cada any hi tenim presència. El Perelló és històricament conegut per la Fira de l’oli i la mel amb més de 140 anys d’història. 

Horari botiga: