Les nostres olives

Oli de gran qualitat

Des de temps immemorials El Perelló ha sigut productor d’oli, així ho demostren les oliveres centenàries que abunden als nostres camps. Des de la Cooperativa seguim el llegat d’anys d’experiència en la producció del nostre “or líquid”.

Producció

Nosaltres ens encarreguem de tot el procés de transformació abans de la comercialització de l’oli. La selecció de les olives, la neteja, la molturació i l’embotellament del producte final.
La Cooperativa obre les seves portes durant la temporada de recol·lecció perquè els pagesos, tant el socis com els no socis, portin les seves olives al molí.”

Oli d'oliva extra verge Cabra Feixet D.O.P.

Oli d’oliva verge extra Cabra Feixet amb D.O.P., cupatge de la varietat d’olives del regués i salivenca, d’una gran intensitat aromàtica i excel·lent sabor.

Botiga

Gràcies al treball dels nostres socis i sòcies, podem oferir una gran varietat d’olis. Endinsant-nos en totes les seves especificitats, com ara els tipus d’olives, la seva acidesa o la seva època de collita.
A la nostra agrobotiga trobareu totes les varietats d’oli en envasos de diferents formats i mesures.
garrafes d'oli a l'agrobotiga coperello

Els nostres tipus d'olives

Regués

Oli molt fresc, de molts matisos que ens recorden els mil colors d'aquestes olives en procés de maduració, amb pics àcids, cítrics, marins. Oli amb molt caràcter.

Salivenc

Oli exclusiu d'olives salivenques. Varietat autòctona i molt apreciada d'aquestes terres, molt dolç i suau, càlid i persistent. Un oli molt preuat pel nostre entorn.

Selecció

Oli d'olives acuradament seleccionades, sabor propi, amb caràcter, consistent i alhora lleuger, resultat d'un treball respectuós amb la natura i la tradició.

Arbequí

Oli d'olives molt suau i afruitat, però també amable i delicat, concentra l'essència i l'harmonia de tots els elements. L'oli arbequí resulta agradable a tots els paladars.

Horari botiga: